Izložba Gradovi i trgovi Mediterana u Kuli Nebojša

Izvor: Blic, 24.Maj.2011, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba "Gradovi i trgovi Mediterana" u Kuli Nebojša

Prva izložba u multifunkcionalnoj sali Kule Nebojše na Donjem gradu Beogradske tvrđave, pod nazivom "Gradovi i trgovi Mediterana", biće otvorena sutra uveče u organizaciji Arhitektonskog fakulteta u Beogradu. Izložba je otvorena do 25. juna.

Na izložbi će biti predstavljeno 30 radova tri generacije studenata master programa Arhitektonskog fakulteta (od 2007. do 2009. godine), koji su u vlastitoj istraživačkoj akciji osmislili temu i formulisali smernice za intervenciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na konkretnoj lokaciji.

U okviru projekta, za studente su organizovane radionice i boravak na lokalitetima koji su predmet njihovog rada (Skadarsko jezero, Budva i Bokokotorski zaliv),a zajednički boravak na predmetnim lokacijama, u specifičkoj atmosferi i minimalno usmeravanim aktivnostima omogućio je doživljaj atmosfere.

Nakon otvaranja izložbe u Kuli Nebojša će biti predstavljena i knjiga "Gradovi i trgovi Mediterana", autora Vladana Đokića i Milice Milojević, u kojoj su predstavljena arhitektonska rešenja studenata i njihovo vidjenje zaštite i razvoja Mediterana, rešenja za šetališta i trgove primorskih mesta, kao i trgove na vodi.

Povezane vesti: Izložba Gradovi i trgovi Mediterana u Kuli Nebojša

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Prodajna izložba radionice "Pohvala ruci"

Izvor: Blic, 25.Maj.2011, 17:35

Prodajna izložba likovne radionice „Pohvala ruci“ koja okuplja osobe sa Daunovim sindromom i pomaže im da umetnički izraze svoj emotivni svet biće otvorena 30. maja u galeriji “O3one“. Izložba traje do 4. juna. ..Radionica ima jedanaest polaznika koji su savladali tehnike akvarela, pastela,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.