Izlazak u susret zahtevima Crte i Cesida

Izvor: Danas, 05.Sep.2019, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izlazak u susret zahtevima Crte i Cesida

Epilog formiranja Radne grupe Vlade Srbije za unapređenje izbornog procesa, na čijem je čelu ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, biće prihvatanje 95 odsto od onih zahteva koje su tražili Cesid i Crta. Članak Izlazak u susret zahtevima Crte i Cesida se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Jovanović: Hitno pregledati nove turske autobuse, upitna bezbednost Beograđana

Izvor: Danas, 05.Sep.2019

Šef odborničke grupe Savez za Srbiju u Skupštini Beograda Nikola Jovanović izjavio je danas da ta odbornička grupa zahteva da gradska vlast hitno naloži vanredni pregled svih 70 novih turskih autobusa marke BMC, pošto je potvrđeno da je jedan od tih autobusa (garažni broj 3318) pod neobjašnjenim...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.