Izgubio sam svest. Bilo je zaista gadno

Izvor: B92, 11.Apr.2023, 23:54

"Izgubio sam svest. Bilo je zaista gadno"

Nije prvi put da Sveta Stolica ne iznosi tačne podatke o papinom zdravlju, a ne želi ni priznati da je ovaj put situacija bila dramatična.

Papa je pao nesvest pre nego je odvezen u rimsku bolnicu Đemeli pre nekoliko dana. Ali, Sveta Stolica je u zvaničnim saopštenjima lažno prikazivala događaje, pa je prvo rečeno da je Franja išao na pre dogovorene preglede. Kasnije je potvrđeno da mu je pozlilo, ali nije rečeno da je bilo kritično.

"Izgubio sam svest. Bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je zaista gadno", priznao je sam papa.

U prvo se vreme sumnjalo da je reč o infarktu, a Franja je nakon izlaska iz bolnice rekao okupljenim novinarima, ”još sam živ”, očito poručivši da nije sve bilo ”rutinski”, kako je Vatikan tvrdio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.