Izgorela zgrada Hrvatskog olimpijskog centra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2011, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgorela zgrada Hrvatskog olimpijskog centra

ZAGREB/BJELOLASICA -

Glavna zgrada s restoranom i sportskom dvoranom Hrvatskog olimpijskog centra na Bjelolasici izgorela je u požaru koji je buknuo oko dva časa prošle noći, a povređenih nema, javili su danas hrvatski mediji.

Požar na glavnoj zgradi turističkog centra koji se nalazi u Gorskom kotaru, oko 27 kilometara zapadno od Ogulina, ugašen je nakon skoro pet časova, a na zgarištu je i dalje dim.

Svi turisti i osoblje hotela na vreme su napustili zgradu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i smešteni su u pansionima u odvojenim zgradama, koje zahvaljujući intervenciji oko 70 vatrogasaca nije zahvatio požar.

U objektu koji je izgoreo nalazili su se recepcija, restoran, sanitarni čvor, sportska dvorana, kancelarije i kotlarnica.

Policija je saopštila da je požar izbio u kotlarnici, a njegov uzrok još nije poznat.

Prema prvim procenama šteta na objektu je gotovo potpuna.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.