Izgorela fabrika kod Novog Pazara

Izvor: RTS, 08.Jun.2013, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgorela fabrika kod Novog Pazara

U požaru koji je oko 16 sati izbio u fabrici nameštaja "Tahirović" kod Novog Pazara izgorela oba proizvodna pogona. Nije bilo povređenih.

Oba proizvodna pogona fabrike nameštaja "Tahirović" u Novom Pazaru izgorela su u požaru koji je prvo zahvatio jedan deo prozvodnje.

Povređenih nije bilo, a požar u pogonima u selu Ivanča su gasili pripadnici vatrogasne jedinice MUP-a iz Novog Pazara, kao i meštani koji žive u blizini fabrike. 

Angažovane su >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i cisterne javnih preduzeća JKP Vodovod i kanalizacija, ali je požar bilo nemoguće ugasiti.

Na lice mesta izašli su i gradonačelnik Novog Pazara Meho Mahmutović i čelnici gradske uprave.

Mahmutović je rekao da je požar u kome je izgorela fabrika nameštaja naneo veliki gubitak ne samo za porodicu Tahirović i zaposlene, već za ceo grad.

"Ono što treba naglasiti jeste da niko nije stradao i da je solidarnost naših ljudi danas u punom smislu te reči došla do izražaja, svi su bili na terenu, pomagali su i komšije i prijatelji", rekao je Mahmutović Tanjugu. 

Požar je izbio oko 16 sati, a plamen i gust crni dim videli su se u celom gradu.

Fabrika nameštaja "Tahirović" zapošljava preko 100 radnika, a više puta je bila nagrađivana na sajmovima za kvalitet.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Novi Pazar: Izgorela fabrika nameštaja "Tahirović"

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jun.2013

U Fabrici nameštaja "Tahirović" u Ivanči kod Novog Pazara u požaru su potpuno izgorela oba pogona...Foto: Ilustracija..Požar je izbio u 16.00 časova, a iz pogona koji je zahvaćen plamenom diže se gust dim koji se vidi u celom gradu. Vatrogasno-spasilačkim jedinicama pomažu i meštani naselja...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.