Izdata dozvola, od sutra se ruši zgrada bivšeg MUP-a

Izvor: N1 televizija, 03.Okt.2016, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izdata dozvola, od sutra se ruši zgrada bivšeg MUP-a

Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove Beograda je danas izdao dozvolu za rušenje kompleksa zgrada bivšeg Saveznog Ministarstva unutrašnjih poslova u Ulici kneza Miloša, koje će trajati šest meseci, saopštila je Gradska uprava.

Gradski menadžer Beograda Goran Vesić rekao je da "vlasnik ove zgrade i investitor, koji će na ovoj lokaciji graditi stambeno-poslovni kompleks, počinje rušenje zgrade već sutra".

"Rušenje će trajati skoro šest meseci >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << zbog toga što je zgrada oštećena u bombardovanju, zbog velike količine građevinskog materijala koji treba izneti sa ove lokacije, kao i da se ne bi remetio svakodnevni život građana koji žive u okolini", rekao je Vesić.

Dodao je da će Grad najkasnije do marta usvojiti plan detaljne regulacije tog kompleksa, da bi do kraja aprila bilo uslova za izgradnju stambeno-poslovnog kompleksa.

Vesić je kazao da je sa investitorom dogovoreno da uredi i održava park "Gazela" izmeđe zgrada koje se ruše, i petlje "Mostar" na auto-putu kroz Beograd.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Dozvola stigla, Izraelci ruše Savezni MUP odmah

Izvor: B92, 03.Okt.2016

Beograd -- Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove izdao je dozvolu za rušenje kompleksa zgrada bivšeg Saveznog Ministarstva unutrašnjih poslova u centru Beograda...Rok za rušenje objekta u Ulici kneza Miloša je šest meseci, saopštila je Gradska uprava...Gradski menadžer Beograda Goran...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.