Izbola verenika na smrt na dan venčanja

Izvor: Vesti-online.com, 13.Avg.2012, 05:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbola verenika na smrt na dan venčanja

Vlasti američke države Pensilvanija saopštile su da je jedna žena na smrt izbola svog verenika tokom svađe na dan njihovog venčanja.

Nije se stiglo do sečenja torte...

Kola Darsel Frenklin (31) optužena je za ubistvo Bilija Rafaela Brustera (36) u njihovom stanu u opštini Vajthol.

Policija je oko 2 sata ujutro po lokalnom vremenu zatekla Brustera koji je krvario i prevezla ga u bolnicu, gde je umro. Frenklinova je, kao prenosi list “Alentaun morning >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kol”, plakala i rekla da nije htela da ga ubije.

Komšija para Stiv Endžel naveo je da je sveštenik, koji je trebalo da ih venča, došao u njihov stan jer mu nisu odgovarali na pozive. Tokom dana u zgradi se pojavilo više ljudi koji su bili pozvani na venčanje.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.