Izboden muškarac u kafani

Izvor: Večernje novosti, 08.Okt.2016, 01:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izboden muškarac u kafani

U kafani „Stara avlija“ u Dušanovoj ulici 160 u Nišu, sinoć oko 21 sat, posle svađe jedan muškarac je povređen oštrim predmetom koji bi mogao biti šiljak ili neka vrsta sečiva NIŠ - U kafani „Stara avlija“ u Dušanovoj ulici 160 u Nišu, sinoć oko 21 sat, posle svađe jedan muškarac je povređen oštrim predmetom koji bi mogao biti šiljak ili neka vrsta sečiva.Njega je ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć prevezla na hirurgiju Kliničkog centra u Nišu.Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << saznajemo, uboden je u visini lopatice i nije životno ugrožen.I napadač i napadnuti bili su u kafani, ali ne za istim stolom kada je došlo do svađe i fizičkog sukoba.Niška policija potvrdila je u toku intenzivan rad na rasvetljavanju ovog događaja.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U KAFANI! Posle svađe, izboden muškarac

Izvor: NiskeVesti.rs, 08.Okt.2016

Dvadesetsedmogodišnji muškarac izboden je nožem sinoć, posle svađe u jednoj niškoj kafani. Povređeni muškarac je prevezen u Zavod za hitnu pomoć ali nije životno ugrožen, nezvanično saznajemo. Ono što niška policija potvrđuje je to da su njihovi pripadnici imali aktivan rad na terenu noćas...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.