Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jul.2017, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbio veliki požar: Gori iznad Mostara

MOSTAR - Veliki požar izbio je u poslijepodnevnim satima iznad Mostara, potvrđeno je za N1 iz Vatrogasne jedinice Mostar.

Kako su rekli, svi raspoloživi vatrogasci, vatrogasna oprema i vozila su na terenu i gase požar na području Kobilovače.

Dragan Velagić, zamjenik komandira PVJ Mostar, rekao je za N1 da je stanje na požarištu veoma teško budući da se vatra, kako kaže, digla visoko.

Zbog teškog prilaza opožarenom području, Velagić je kazao >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << kako će vrlo vjerovatno zatražiti pomoć helikoptera u gašenju požara.

Neki građani Mostara strahuju da bi se požar mogao proširiti i ugroziti njihove domove.

Građani iz dijela grada oko Huma se žale da je sve zadimljeno, te da se teško diše, izvještava Bljesak.info.

Požar iznad Mostara pic.twitter.com/FtMOd6mHT1

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stravičan požar GUTA Mostar: Mobilisani SVI vatrogasci! Visoka vatra ugrožava domove! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2017

Građani u strahu..Veliki požar izbio je danas iznad Mostara, a svi raspoloživi vatrogasci, vatrogasna oprema i vozila su na terenu i gase požar na području Kobilovače...Požar je izbio u popodnevnim satima...Neću ja niđe, gori iznad karanfil mahale 😱 pic.twitter.com/W4tPcgpmND..— aurora...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Požar u Zvorniku: Vatra bukti u dubini divlje deponije

Izvor: Blic, 24.Jul.2017, 15:21

Borba zvorničkih vatrogasaca sa požarom na nekadašnjoj gradskoj deponiji u Karakaju, kod Zvornika traje već tri dana...Požar koji je izbio u subotu oko ponoći, zahvatio je oko dve trećine deponije. U gašenju učestvuju dva vatrogasna vozila i jedna cisterna komunalnog preduzeća sa 20 ljudi,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.