Iz nabujale Morave spasavao psa

Izvor: Vesti-online.com, 18.Maj.2014, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz nabujale Morave spasavao psa

Priče o hrabrim pojedincima koji rizikuju i vlastite živote kako bi spasili one najslabije, ovih dana dolaze iz celog regiona. Jedna od takvih je sa obala Zapadne Morave, gde je se čovek sa mosta spustio u nabujalu reku da bi spasao psa.

Uspeo je!

Mladići su spazili psa koji se borio s vrtlogom Zapadne Morave pored mesta Vrnjci, a jedan od njih se hrabro spustio s mosta ne znajući hoće li uspeti da spase psa.

 

Iako Morava nije bila preterano >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << duboka, ova akcija je bila itekako opasna, što se vidi i na snimku. Spasilac je u jednom trenutku izgubio tlo pod nogama i bujica je počela da ga nosi. Jedva je uspeo da se ponovo pridigne.

 

Srećom, uspeo je da spase i sebe i malog crnog psa po kog je krenuo. Bravo!

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.