Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Okt.2021, 18:21

Ivanuša (SZO): Kao lekar, bliži sam stavu medicinskog dela Kriznog štaba

Direktor Kancelarije Svetske zdravstvene organizacije (SZO) u Srbiji Marijan Ivanuša izjavio je večeras da bi "voleo" da su u zemlji uvedene strožije epidemiološke mere jer se time, kako je rekao, smanjuje broj obolelih pa samim tim i teških slučajeva i umrlih, kao i opterećenost zdravstvenog sistema.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Direktor Kancelarije SZO u Srbiji: Katastrofa je ako dnevno umire 50 ljudi, ali svaka država određuje mere zaštite

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Okt.2021

"Situacija jeste teška, ako svakodnevno umire 50 ljudi, to je ogroman broj, za mene kao lekara to jeste katastrofa. Ako znamo da je kovid bolest koja ima svoj tok i može se pomoći, a nije početak epidemije, kada nismo imali na raspolaganju vakcinu, kada nismo imali na raspolaganju znanje koje imamo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.