Ivana Španović ima dostojnu naslednicu!

Izvor: Mondo, 23.Jul.2017, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Španović ima dostojnu naslednicu!

Milica Gardašević juniorski šampion Evrope u skoku u dalj.

Foto: MN Press

Srpska atletičarka Milica Gardašević pobedila je na Evropskom prvenstvu za takmičare do 20 godina u italijanskom Grosetu u disciplini skok u dalj.

Gardaševićeva je zlatnu medalju osvojila skokom iz treće serije od 6,46 metara i tako postala juniorska šampionka Evrope, saopštio je Atletski savez Srbije.

Ona je prethodnog dana u kvalifikacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << skočila 6,62 metara, ali u nedelju nije uspela da ponovi taj rezultat.

Drugo mesto zauzela je takmičarka iz Nemačke, Kris Tabea skokom od 6,41 metar, a bronzu je osvojila Šveđanka, Karlen Kaiza koja je skočila 6,32 metara.

Rekord u ovoj disciplini i dalje drži Ivana Španović skokom od 6,71 metar.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sjajan rezultat srpskih strelaca u Bakuu: "Upucali" zlato i srebro

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jul.2017, 00:12

Srpski strelci su na sjajan način otvorili učešće na Evropskom prvenstvu malokalibarskim oružjem u Bakuu. Prvog dana okitili su se sa dve medalje. Muška seniorska ekipa pištoljem slobodnog izbora je osvojila titulu šampiona Evrope, a u istoj disciplini Damiru Mikecu je pripalo pojedinačno srebro....

Nastavak na Vesti-online.com...

Gardaševićeva najbolja juniorka u Evropi

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2017

Srpska atletičarka Milica Gardašević pobedila je danas na Evropskom prvenstvu za takmičare do 20 godina u italijanskom Grosetu u disciplini skok u dalj...Gardaševićeva je zlatnu medalju osvojila skokom iz treće serije od 6,46 metara i tako postala juniorska šampionka Evrope, saopštio je Atletski...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.