Ivana Selakov: Ne smeta mi što mi je dečko muška sponzoruša!

Izvor: Kurir, 06.Sep.2013, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Selakov: Ne smeta mi što mi je dečko muška sponzoruša!

Sviđa mi se ako je tako i nemam ništa protiv toga da bude muška sponzoruša, odgovorila je Ivana

Ivanu Selakov je jedan slušalac emisije “Jutarnji program” na “Radio Pingvinu” iznenadio pitanjem da li joj smeta to što njenog dečka Predraga Peđu Mirkovića prozivaju muškom sponzorušom i što se non-stop bavi njenom karijerom.

"Sviđa mi se ako je tako i nemam ništa protiv toga da bude muška sponzoruša", odgovorila >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je Ivana uz osmeh na ovo intrigantno pitanje.

Inače, pop pevačica predstavila je pre nekoliko dana svoju novu pesmu “Bolujem godinama” sa kojom učestvuje na ovogodišnjem “Radijskom festivalu”.

"Ova pesma je zapravo nešto što ja volim. Po reakcijama publike čujem da su žene potpuno odlepile za ovom pesmom, pogotovo zbog teksta. Ovu pesmu će pre svega voleti žene", rekla je Ivana na pomenutoj radio stanici.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Ivana Selakov: Ne smeta mi što mi je dečko muška sponzoruša!

Izvor: Dzungla.org, 06.Sep.2013

Sviđa mi se ako je tako i nemam ništa protiv toga da bude muška sponzoruša, odgovorila je Ivana OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.