Italijanska kompanija K314 dolazi u Novi Sad

Izvor: Blic, 07.Okt.2013, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italijanska kompanija K314 dolazi u Novi Sad

Italijanska kompanija za proizvodnju elektronskih ploča i sklopova "K314" otvoriće pogon u Novom Sadu, u kojem će tokom iduće godine biti zaposleno do 30 radnika, saopštio je danas pokrajinski Fond za podršku investicijama Vojvodine (VIP fond).

Predstavnici kompanije "K314" i Javnog preduzeća Poslovni prostor u Novom Sadu potpisali su tim povodom Ugovor o zakupu hale veličine 1.400 kvadrata na Rimskim šančevima, koja je u vlasništvu grada.

Kompanija "K314" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pridružiće se tako grupi od 16 stranih kompanija koje u Vojvodini posluju u okviru sektora elektronske industrije i koje zapošljavaju više od 7.300 radnika, navodi se u saopštenju.

Novi Sad je prva investiciona lokacija kompanije K314 van Italije, piše u saopštenju.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.