Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Jun.2014, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italija: Pronađeni leševi migranata

Italijanske vlasti pronašle su tela tridesetak migranata u ribarskom brodu koji su presreli između Sicilije i severnoafričke obale, javljaju italijanski mediji. Spasioci su otkrili tela kad su se ukrcali na ribarski brodić sa oko 590 izbeglica i migranata, kako bi evakuisali one kojima je pomoć bila najpotrebnija, među njima i dve trudnice, prenela je agencija AFP. Čini se kako su migranti preminuli usled gušenja, navode italijanski mediji.  To nije prvi put da italijanska...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Pronađeni leševi migranata

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jun.2014

RIM - Italijanske vlasti pronašle su tijela tridesetak migranata u ribarskom brodu koji su presreli između Sicilije i sjevernoafričke obale, javljaju italijanski mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.