Istog sekunda biće privedeni svi koji primene silu

Izvor: B92, 17.Mar.2019, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Istog sekunda biće privedeni svi koji primene silu"

Aleksandar Vučić je više puta je istakao, na TV Pink, da nasilje više neće biti dozvoljeno, i da će svi koji pribegnu nasilju biti privedeni istog trenutka.

Vučić je poručio građanima da ne treba da se plaše nikoga, jer nigde više neće biti dozvoljeno nasilje.

"Istog sekunda biće privedeni svi koji primene silu. Po tom pitanju više neće biti razgovora“, rekao je on.

Vučić je, u intervjuu Pinku, rekao za političke protivnike da imaju frustracije, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jer ne mogu da ga pobede ni u jednom selu.

On je, upitan da prokomentariše ljude koji su protiv njega, a savetuju makedonskog premijera Zorana Zaeva i druge, da kada se govori o poslu postavlja samo pitanje da li ga radi dobro ili na loš način, da li rade u interesu zemlje ili ne, kao i za i protiv svoje zemlje.

"Ne postoje lični odnosi. Oni nemaju bog zna kakvu ličnu mržnju. Imaju samo frustracije“, podvukao je Vučić.

Podsetio je da je pre četiri godine Ðorđe Vukadinović rekao da je počeo pad Vučića pošto je opozicija pobedila u dva sela, a sada kada je SNS pobedio to, kaže, nisu ni objavili.

"Ne mogu da pobede nigde, ni na jednim izborima“, podvukao je on.

Istakao je da znaju da ne mogu da dobiju poverenje naroda i zato imaju takvu vrstu frustracije.

Preneo je da je protiv njega napravljena koalicija tajkuna, da je podignuta medijska mašinerija.

Što se današnjeg dana tiče, rekao je da su se neki ljudi u Predsedništvu uplašili.

"Gledao sam ljude u Predsedništvu. Bilo je hrabrih, ali i onih koji su se uplašili. Radi se o običnim ljudima, profesionalcima, koji su bili tu i pre mene. Oni su se tresli od straha. Išao sam od kancelarije do kancelarije i rekao da ne treba da se plaše“, preneo je on.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.