Ispred banjalučkog vrtića eksplodirao automobil

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jun.2019, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispred banjalučkog vrtića eksplodirao automobil

U banjalučkom naselju Obilićevo rano jutros ođeknula je eksplozija, a zatim je buknuo požar na automobilu parkiranom ispred zgrade u Krfskoj ulici u blizini vrtića.

RTRS nezvanično saznaje da je u pitanju automobil lokalnog fudbalskog trenera.

Vatrogasci su u rekordnom vremenu uspeli da ugase požar i spreče širenje vatre na druga parkirana vozila, a na zapaljenom automobilu pričinjena je znatna materijalna šteta.

Navodi se da je u toku uviđaj koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bi trebalo da utvrdi uzrok požara, a kako RTRS nezvanično saznaje, do požara je došlo zbog dotrajalih instalacija.

"Oko 3.45 sati probudila me detonacija, a kada sam izašao na prozor video sam da gori automobil. Zatim je usledila još jedna eksplozija", ispričao je stanar tog naselja koji je želeo da ostane anoniman.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ispred banjalučkog vrtića eksplodirao automobil

Izvor: RTS, 21.Jun.2019

. U banjalučkom naselju Obilićevo u petak ujutru čula se eksplozija, a zatim je buknuo požar na automobilu parkiranom ispred zgrade u Krfskoj ulici u blizini vrtića. RTRS nezvanično saznaje da je u pitanju automobil fudbalskog trenera Radomira Popovića.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.