Iskliznuo vagon voza za Bar

Izvor: Politika, 24.Feb.2010, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iskliznuo vagon voza za Bar

BEOGRAD – Na pruzi Beograd - Bar, između železničkih stanica Stapari i Sušica, danas u 14.30 sati iskliznuo je jedan vagon brzog voza koji je iz Beograda za Crnu Goru krenuo u 10.10 sati, a niko od putnika nije povređen, saopštile su Želežnice Srbije.

Iskliznuo je prvi vagon do lokomotive, sa jednom svojom osovinom.

Stručne službe srpskih železnica odmah su izašle na teren, a očekuje se da na mesto događaja iz Požege stigne radni voz srpskih železnica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << kako bi iskliznuli vagon što pre bio podignut na prugu.

Pruga nije oštećena, pa se očekuje da će brzi voz nastaviti putovanje ka Baru oko 18 sati.

Komisija za vanredne događaje „Železnica Srbije” je na terenu kako bi utvrdila razloge iskliznuća, navedeno je u saopštenju.

Tanjug

[objavljeno: 24/02/2010.]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.