Iskliznula lokomotiva na pruzi Niš-Dimitrovgrad

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Avg.2018, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iskliznula lokomotiva na pruzi Niš-Dimitrovgrad

Na pruzi Niš-Dimitrovgrad prekinut je redovan saobraćaj vozova zbog iskliznuća lokomotive teretnog voza, saopštio je "Srbija Voz" a.d.

Za putnike međunarodnih vozova iz i za Sofiju na relaciji Niš-Bela Palanka i Bela Palanka - Niš obezbeđen je autobuski prevoz.

Inače, do iskliznuća lokomotive iz sastava teretnog voza došlo je u 15:45 časova između službenih mesta Ostrovica  i Dolac.

Otklanjanje posledica vanrednog događaja je u nadležnosti "Infrastrukture železnica Srbije" a.d.

Sve neophodne informacije mogu se naći na veb sajtu "Srbija Voz" a.d. www.srbvoz.rs, kao i na njihovoj Fejsbuk stranici .

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Lokomotiva iskliznula iz šina na pruzi Niš-Dimitrovgrad

Izvor: B92, 13.Avg.2018

Na pruzi Niš-Dimitrovgrad prekinut je redovan saobraćaj vozova zbog iskliznuća lokomotive teretnog voza, saopštio je "Srbija Voz" a.d...Za putnike međunarodnih vozova iz i za Sofiju na relaciji Niš-Bela Palanka i Bela Palanka - Niš obezbeđen je autobuski prevoz...Inače do iskliznuća lokomotive...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.