Iskliznula četiri vagona sa kvarcnim peskom

Izvor: B92, 03.Dec.2019, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iskliznula četiri vagona sa kvarcnim peskom

Beograd -- Na delu pruge između Resnika i Ostružnice, jutros u 00.25 h, iz sastava teretnog voza prevoznika "Srbija Kargo", iskliznula četiri vagona sa kvarcnim peskom.

Povređenih u tom incidentu nije bilo.

Tereni voz broj 47500 prevozio je kvarcni pesak iz Paraćina za Sloveniju.

U sastavu železničke kompozicije bila su 22 teretna vagona, a iskliznuli su osmi, deveti, deseti i jedanaesta po redu, saopštio je "Srbija Kargo".

Prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ovog iskliznuća nije bilo povređenih i nema nikakvih opasnosti po ljude i životnu sredinu, a otklanje posledica ovog vanrednog događaja je u toku.

Železnička komisija i stručne službe utvrdiće uzroke ovog iskliznuća, kao i stepen materijalne štete na infrastrukturnim kapacitetima i na vagonima, navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iskliznula četiri teretna vagona između Resnika i Ostružnice, nema povređenih

Izvor: RTS, 03.Dec.2019

. Četiri vagona iskliznula su na delu pruge između Resnika i Ostružnice u utorak nakon ponoći. U vagonima teretnog voza broj 47500 prevoznika "Srbija Kargo" prevozio se kvarcni pesak iz Paraćina za Sloveniju.

Nastavak na RTS...

"MOLILI SMO SE DA NAM VOZ NE ULETI U KUĆU" Dramatično svedočenje građana Starog Kijeva o nesreći koja se noćas dogodila

Izvor: Blic, 03.Dec.2019

"Odjednom sam čula tutnjanje, jake udarce, škripu teškog metala koji se vuče po šinama, lupanje i neko tumbanje. Sve to vreme nepomično ležim pored sina, paralisana, znajući da se ne dešava ništa dobro, i molim se u sebi da se voz zaustavi i da ostanemo živi". Ovim rečima Vanja Dašić opisuje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.