Isidora Bjelica srećna uz porodicu (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jul.2015, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isidora Bjelica srećna uz porodicu (FOTO)

KOŠICE - Isidora Bjelica je mjesec dana boravila u Cirihu a sada se sa porodicom nalazi u Slovačkoj, u gradu Košice, gdje u miru radi na svom zdravlju i bori se sa kancerom.

Uz nju su suprug Nebojša Pajkić i kćerka Vila, a ona fotografijama nastoji da inspiriše sve kojima je teško i pokaže svoj duh.

Poznata autorka je postavila sliku iz bolničke sobe u kojoj, iako joj je teško, hrabro pokazuje da ima snage za osmijeh.

Pored toga što trpi teške >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << tretmane, ona se trudi da njena porodica sa njom provodi lijepe trenutke.

Obišli su i grad, a ona je uz komentar "pre podne hipertermija, posle podne kao sav normalan svet" pokazala da se ne predaje.

(24sata.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.