Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Avg.2009, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isailo Šljivančanin ponovo gradonačelnik Žabljaka

ŽABLJAK - Kandidat Demokratske partije socijalista (DPS) i Socijaldemokratske partije Isailo Šljivančanin pobedio je na današnjim izborima za predsednika opštine Žabljak, rečeno je agenciji Beta u Opštinskoj izbornoj komisiji.

Šljivančanin, koji je i do sada bio gradonačelnik, osvojio je 54 odsto glasova. On je medijima kazao da je poverenje koje je dobio dokaz da je prethodni mandat na toj funkciji obavljao onako kako su očekivali građani.

Na izborima za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << predsednika žabljačke opštine učestvovali su predstavnik Socijalističke narodne partije Dobrica Šljivančanin i nezavisni kandidati Ratko Vuković i Danko Stijepović. Odziv je bio 81 odsto upisanih birača.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.