Iran zapretio SAD: Uništićemo američke brodove ako pogreše

Izvor: B92, 09.Jul.2019, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iran zapretio SAD: Uništićemo američke brodove ako pogreše

Američki nosači aviona u Persijskom zalivu su u dometu iranskih raketa i uništićemo ih ako naprave grešku, izjavio je komandant iranske Revolucionarne garde.

Hosein Nežat je dodao da su "Amerikanci veoma svesni posledica konfrontacije sa Iranom", prenosi Rojters.

Tenzije između Irana i SAD su porasle nakon što se američki predsednik Donald Tramp prošle godine unilateralno povukao iz nuklearnog sporazuma koji je Teheran 2015. godine potpisao sa svetskim silama i uveo nove sankcije Iranu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

AMERIČKI NOSAČI AVIONA U DOMETU IRANSKIH RAKETA: "Uništićemo ih ako naprave grešku, i Amerika to zna"

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2019, 07:39

Kriza na Bliskom istoku!..Američki nosači aviona u Persijskom zalivu su u dometu iranskih raketa i uništićemo ih ako naprave grešku, izjavio je komandant iranske Revolucionarne garde Hosein Nežat...On je dodao da su "Amerikanci veoma svesni posledica konfrontacije sa Iranom", preneo je sinoć Rojters...#Iran...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.