Iran uhapsio 17 špijuna CIA, neki osuđeni na smrt

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jul.2019, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iran uhapsio 17 špijuna CIA, neki osuđeni na smrt

Iran je uhapsio 17 špijuna koji rade za američku Centralnu obaveštajnu agenciju (CIA) i neki od njih su osuđeni na smrtnu kaznu, saopštila je danas iranska državna televizija.

Ministarstvo za obavestajne poslove saopštilo je da je razbilo špijunsku mrežu CIA i da je 17 špijuna uhapšeno, prenela je agencija Rojters.

Rojters prenosi navode poluzvanične iranske agencije Fars da su neki od uhapšenih osuđeni na smrtnu kaznu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iran uhvatio 17 američkih špijuna, neki 'osuđeni na smrt'

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Jul.2019

Iran je uhvatio 17 špijuna koji su radili za američku Centralnu obavještajnu agenciju (CIA), a neki od njih su osuđeni na smrt, javili su iranski mediji, prenosi Reuters. Državna televizija citirala je Ministarstvo za obavještajne poslove, koje navodi da je razbijen špijunski lanac CIA-e i uhvaćeno...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

IRAN UHAPSIO 17 AGENATA CIA: Optužili ih za špijunažu, a neke već osudili na smrt! Rastu tenzije, čeka se reakcija SAD!

Izvor: Kurir, 22.Jul.2019

Iran je uhapsio 17 špijuna koji rade za američku Centralnu obaveštajnu agenciju (CIA) i neki od njih su osuđeni na smrtnu kaznu, saopštila je danas iranska državna televizija.

Nastavak na Kurir...

Iran uhapsio 17 osoba, optuženi da su CIA špijuni

Izvor: Danas, 22.Jul.2019

Iran je saopštio da je uhapsio 17 svojih državljana pod optužbom da ih je regrutovala CIA da špijuniraju iranske nuklearne i vojne objekte, a neki od njih već su i osuđeni na smrt, prenosi AP. Članak Iran uhapsio 17 osoba, optuženi da su CIA špijuni se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.