Iran: Autobus pao u reku, 25 mrtvih

Izvor: B92, 02.Jun.2015, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iran: Autobus pao u reku, 25 mrtvih

Najmanje 25 iračkih turista je poginulo u Iranu kad se njihov autobus srušio u reku u planinskom delu zemlje, objavila je iranska novinska agencija Irna.

U nesreći je povređeno 15 putnika, a moguće je da je jedan broj putnika odnela reka, izjavio je zvaničnik lokalnog Crvenog polumeseca Madi Valipur, prenela je agencija AP.

Do nesreće je došlo na putu koji povezuje severni iranski grad Karadž sa turističkom destinacijom na Kaspijskom moru.

U Iranu se godišnje desi više od 400.000 saobraćajnih nesreća i pogine gotovo 18.000 ljudi usled velike brzine, nebezbednih vozila i nepoštivanja saobraćajnih propisa.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U Iranu poginulo 25 iračkih turista

Izvor: Blic, 02.Jun.2015

Najmanje 25 iračkih turista je poginulo nakon što je njihov autobus sleteo sa puta u reku u planinskom delu Irana, javlja IRNA...Zvaničnik lokalnog Crvenog krsta Mahdi Valipur rekao je da je 15 putnika povređeno, a da su se drugi verovatno udavili u reci...Nesreća se dogodila danas na putu koji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.