Irak: Petoro mrtvih u napadu

Izvor: B92, 24.Nov.2013, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Irak: Petoro mrtvih u napadu

Bagdad -- Najmanje petoro ljudi, među kojima je i jedan novinar, poginulo je danas u više bombaških napada u oružanih sukoba u Iraku, saopštile su vlasti.

U eksploziji bombe u blizini pijace u bagdadskom kvartu Šaab, poginulo je dvoje ljudi, a sedmoro je povređeno, navodi se u saopštenju policije.

Istovremeno, u centru Bagdada ubijena je jedna osoba, kada su napadači, naoružani pištoljima s prigušivačima, upali u restoran i ubili vlasnika, preneo je AP.

U gradu Mosulu, na severu zemlje, naoružana grupa ubila je snimatelja lokalne TV stanice Alu Idvara, dok se vraćao kući.

Broj žrtava potvrdile su i bolničke službe.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najmanje petoro ubijenih u Iraku, među njima i novinar

Izvor: Blic, 24.Nov.2013

Najmanje petoro ljudi, među kojima je i jedan novinar, poginulo je danas u više bombaških napada u oružanih sukoba u Iraku, saopštile su vlasti...U eksploziji bombe u blizini pijace u bagdadskom kvartu Šaab, poginulo je dvoje ljudi, a sedmoro je povređeno, navodi se u saopštenju policije...Istovremeno,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.