Inventivni šverceri - servis za ručavanje od kokaina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Mar.2009, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inventivni šverceri - servis za ručavanje od kokaina

MADRID - Španska policija saopštila je da je zaplenila pošiljku iz Venecuele u kojoj je bio servis za ručavanje napravljen od 20 kilograma kokaina.

Servis je imao 42 dela - tanjire, činije i šolje.

Policija je dobila dojavu o sumnjivoj pošiljci koja je poslata iz Venecuele jednom tridesetpetogodišnjem Špancu iz Barselone, koji je uhapšen kada je došao u poštu da je podigne.

Policajci kažu da šverceri postaju sve inventivniji u pokušajima da unesu drogu u zemlju. Nedavno je jedna žena iz Ekvadora uhapšena zbog toga što je nosila sprejeve koji su umesto štirka, kako je pisalo na nalepnicama, bili napunjeni kokainom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.