Interfer 2008: Slavenu Kranjcu nagrada Laza Kostić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Sep.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Interfer 2008": Slavenu Kranjcu nagrada "Laza Kostić"

SOMBOR - Dobitnik ovogodišnje nagrade "Laza Kostić" na Internacionalnom festivalu reportaže "Interfer 2008" u Somboru je Slaven Kranjc. On je nagrađen za reportažu "Južno od Ibra" u produkciji Radio-televizije Srbije.

U kategoriji novinske reportaže Zlatna povelja pripala je Momčilu Petroviću za reportažu "Na velegradskom dnu" objavljenoj u "Blicu".

Zlanu povelju za najbolju radio reportažu osvojila je Ivana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Živkov za reportažu "Švarcovi" emitovanu na prvom programu Radio Beograda, dok je u kategoriji televizijske reportaže nagrađena "Frula"

Radoslava Živkovića u produkciji televizije Kraljevo.

U žiriju su bili novinari Politike, Radio Beograda i Produkcijske grupe "Mreža", Branka Otašević, Aleksandar Lukić i Vladimir Milić, koji je bio i predsednik žirija.

Na ovogodišnji, 13. po redu festival pristigle su 34 novinske, 14 radijskih i 62 televizijske reportaže.

"Interfer" je trajao od 26. do 28. septembra, a organizator festivala je televizija "Spektar" iz Sombora.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.