Instagram cenzurisao Moniku Beluci

Izvor: medio.rs, 22.Sep.2016, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Instagram cenzurisao Moniku Beluci

Dve nedelje kako je Monika Beluči (51) zapalila društvene mreže fotografijom na kojoj u bazenu pozira naga, ta slika je na Instagramu zabranjena.

Monika se nije previše uzbudila pošto joj je fotografija uklonjena sa te društvene mreže.

Pravimo mnogo fotografija, a neke su moćnije od drugih. Važna stvar je da nam je lepota uvek potrebna i da moramo da je poštujemo – rekla je Belučijeva.

Fotografiju je zatim, ali sa zvezdicama na strateškim mestima, objavio i fotograf koji je napravio - Fred Mejlan.

Slike su objavljene u francuskom magazinu "Paris Match".

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Previše lepa i za Instagram: Zabranili fotografiju Monike Beluči

Izvor: B92, 22.Sep.2016

Pre dve nedelje italijanska lepotica je objavila fotografiju na kojoj u bazenu pozira naga, a Instagram je tu sliku zabranio...Monika se nije previše uzbudila zbog toga, ali javnost jeste jer smatra da je fotografija pravo umetničko delo...“Pravimo mnogo fotografija, a neke su moćnije od drugih....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.