Inijesta: Ne obećavam nove titule, biće mnogo teško

Izvor: Politika, 24.Jul.2011, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inijesta: Ne obećavam nove titule, biće mnogo teško

SPLIT – Jedan od najboljih fudbalera Barselone, a samim tim i sveta Andres Inijesta izjavio je da za narednu sezonu ne može da obeća nijedan trofej jer je uveren da će biti mnogo teško na svim frontovima.

„Ne znam šta će se dogoditi za nekoliko meseci, ali mislim da ne mogu da obećam nijedan trofej. Svi će protiv nas igrati sa dodatnim motivom, a na nama je da opet zadržimo najviši nivo”, rekao je Inijesta posle prijateljske utakmice sa Hajdukom u Splitu (0:0) gde je na >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << terenu proveo samo drugih 45 minuta.

Strelac gola kojim je Španija u Južnoj Africi osvojila titulu svetskog šampiona nije bio preterano raspoložen za priču sa novinarima, ali je ipak, prokomentarisao dolazak Čileanca Aleksisa Sančheza iz Udinezea na Kamp Nou.

„Sutra će nam se pridružiti i radujem se njegovom dolasku. Sjajan je igrač, brz, mnogo će nam pomoći”, bio je jasan Inijesta.

O meču protiv Splićana Inijesta je rekao.

„Bila je ovo dobra ideja, definitivno. Pun stadion, odlicna atmosfera, motivisan rival. Nismo pobedili, ali tek smo se okupili i mislim da možemo da budemo zadovoljni”, zaključio je Inijesta.

Tanjug

objavljeno: 24/07/2011

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.