Inficirana još jedna beba iz Bijelog Polja

Izvor: SandzakPress.net, 29.Jan.2015, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inficirana još jedna beba iz Bijelog Polja

Bijelo Polje – Beba Bjelopoljca Aladina Bećirovića prebačena je danas iz bjelopoljskog porodilišta u Klinički centar Crne Gore, potvrdi je on za portal CdM. Kako nam je kazao, doktori su mu rekli da je posrijedi infekcija. On je dodao da mu se žena Edita porodila u utorak u pola deset uveče. “Dobio sam zdravu kćerku i dva dana je sve bilo bilo uredno i dijete dobro,  do jutros, kada me je pozvala supruga Edita i obavijestila da im je dijete inficirano”, kazao nam je Bećirović. On >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << je dodao da se nada da infekcija nije opasna. Odgovor iz Kliničkog centra o stanju djeteta za sada nijesmo dobili. Zbog infekcije pet beba iz Bijelog Polja, koje su u Institu za bolesti djece primljene od  3. do 13. novembra i od kojih je jedna preminula, od kraja decembra su u pritvoru bivši direktor Opšte bolnice u Bijelom Polju Tomislav Jeremić, bivša načelnica  neonatologije Haka Tahirović i bivši načelnik  Ginekološko-akušerskog odjeljenja Zvonko Puletić. (CDM)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Novi slučaj infekcije bebe u Bijelom Polju

Izvor: Cafe.ba, 29.Jan.2015

Beba Bjelopoljaca Aladina i Edite Bećirović danas je zbog infekcije prevezena iz bjelopoljskog porodilišta u Klinički centar Crne Gore...Iz crnogorskog Kliničkog centra saopšteno je da je danas oko 14.00 časova u Institut za bolesti djece primljena beba, rođena prije dva dana u bjelopoljskom...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.