Independent: Umesto Istanbula posetite Beograd

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jul.2017, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Independent: Umesto Istanbula posetite Beograd

Beograd bi trebalo dodati svakom planu puta po Evropi, savetuje britanski "Independent" i u tekstu kojim predlaže alternativne destinacije, navodi da bi izbor umesto Istanbula trebalo da bude srpska prestonica.

Independent podseća da je Beograd izglasan za najbolji grad na svetu za zabavu, čime je pretekao poznate destinacije kao što je, na primer, Istanbul.

List dodaje da je Beograd savršeno mesto za opuštanje.

Tokom dana turisti mogu da istraže Kalemegdansku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tvrđavu koja datira iz vremena oko 535. godine pre nove ere, ili da se opuste na plaži, na Adi Ciganliji na Savi, koja protiče kroz grad i podseća na Bosfor koji teče kroz Istanbul, navodi Independent.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.