Incident na Skupštini – Zoranić uputio psovke odbornicima (Video)

Izvor: SandzakPress.net, 24.Feb.2021, 13:44

Incident na Skupštini – Zoranić uputio psovke odbornicima (Video)

Prvo skupštinsko zasijedanje Skupštine grada Novog Pazara u 2021. godini obilježio je incident odbornika Sandžačke demokratske pratije (SDP) Kasima Zoranića koji je uputio niz uvreda i psovki odbornicima Stranke pravde i pomirenja (SPP). Razlog za ovakvu reakciju Zoranića jeste zahtjev odbornika SPP-a Edina Zećirovića da predsjednica Skupštine Anela Šemsović iznađe mehanizam kako bi odbornici dobili odgovore na pitanja koja ja su postavili prije više od 90 dana. U trenutku kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << je gospođa Šemsović dala pauzu od 15 minuta kako bi obavila konsultacije sa predsjednicima odborničkih grupa, odbornik Zoranić je ustao sa svog mjesta uputivši prijetnje i psovke odbornicima riječima: “Ada neće nasilno preuzet ovu Skupštinu da j….. majku majčinu”. Predsjednik odborničke grupe SPP-a Edin Zećirović čestitao odbornicima SPP-a na mirnoj i prisebnoj reakciji na ovu provokaciju. Kazao da je predsjednica Skupština prihvatila zahtjev SPP-a, te da su predsjednici odborničkih grupa potpisali zaključak kojim se nadležni organi obavezuju da u roku od 20 dana dostave odgovore na sva odbornička pitanja. Izvor: SANA The post Incident na Skupštini – Zoranić uputio psovke odbornicima (Video) appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Novi incident u Skupštini – Uvredama reagovali na izlaganje odbornika SPP-a

Izvor: SandzakPress.net, 24.Feb.2021

Današnje skupštinsko zasijedanje obilježio je niz incidenata. Odbornici Sandžake demokratske pratije (SDP) su na neprimjeren način, psovkama i uvredama reagovali na izlaganja odbornika Stranke pravde i pomirenja (SPP). Naprije je odbornik Kasim Zoranić (SDP) sa svog mjesta uputio prijetnje i psovke...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.