Imaju novi HIT: Moćni Redmi Note 8 Pro dolazi! (FOTO)

Izvor: Mondo, 28.Avg.2019, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imaju novi HIT: Moćni Redmi Note 8 Pro dolazi! (FOTO)

Procurelo je gotovo sve o novom Redmi Note 8 Pro telefonu i očekivano - fanovi su “zapalili“ mobilni i IT deo interneta!

Xiaomi kompanija nedavno je odlučila da se razdvoji sa Redmi robnom markom, koja svoj put nastavlja sama, ali pod pažnjom "majke kompanije". To je dosad dalo lepe rezultate i Redmi telefoni su dosta toga uspeli da naprave od odvajanja od "majke".

Na redu je još jedan model, koji bi mogao da napravi pometnju na tržištu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na šta ukazuje ogromna halabuka, koju su fanovi podigli, nakon što su specifikacije Redmi Note 8 telefon procurele u javnost. Ne verujemo da nisu tačne te specifikacije, a ne verujemo ni da je halabuka lažna, pa imamo još jedan potencijalni “best buy“ u najavi.

Pročitajte i ovo: Samsung korak napred, Huawei dva, Apple 6 koraka nazad

Redmi Note 8 Pro imaće prvu kameru od 64 megapiksela (GW1, f1.7) sa Quad Bayer tehnologijom za bolje noćne fotke i oštrije fotografije, pomognute AI opcijama. Ova kamera biće jedna od četiri poleđinske kamere (ultraširoka kamera od osam MPx, dubina polja kamera od dva MPx i makro kamera od dva MPx), a unutra će “kucati“ MediaTek Helio G90T čipset, koji je kompanija upravo objasnila i prezentovala. Ekran će biti uobičajen IPS LCD, 6,5 inča, FHD+ rezolucija, oko 400 ppi, sa TUW sertifikatom za prijatno gledanje bez zamaranja očiju.

Memorija će biti u kombinaciji 6/64 GB ili 8/128 GB, a baterija će imati kapacitet od čak 4.500 mAh, uz brzo punjenje od 18 W (vati), kroz micro USB Type-C ulaz. Za ljubitelje muzike sjajna vest - zadržan je klasičan 3.5 mm audio ulaz!

Što se Redmi Note 8 modela tiče, kamera će biti ista, osim primarne, koja će imati 48 MPx, memorija će biti u kombinaciji 4/64 GB, čipset će biti Snapdragon 665 i ostale specifikacije bi trebalo da budu identične.

I na kraju, što se cena i onog što vas najviše zanima, tiče početna za Redmi Note 8 je 150 evra, za Redmi Note 8 Pro je 265 evra u 8/128 GB kombou i 225 evra u 6/64 GB kombinaciji.

Premijera će biti već 29. avgusta, pa nas pratite za mnogo više detalja!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.