Ima i toga: Sa vaspitačicom na Egzit!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jul.2022, 22:26

Ima i toga: Sa vaspitačicom na Egzit!

Mala družina iz vrtića "Mrvica", Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo", imala je privilegiju da doživi izlazak iz snova na "Egzit" festivalu! Podelili su sa nama svoje utiske.

Vaspitači su pokazali hrabrost kako bi u dogovoru sa roditeljima dece iz grupe, koji rade u organizaciji "Egzita", priredili deci izlazak iz snova.

Počeli su sa provodom danju, a dočekali i veče!

"Ja se nadam da u ovako grupnom izdanju da će im značiti utoliko što je drugačiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << doživljaj doći a ne samo sa mamom i tatom već ovako kao više kao partnerstvo neko između vrtića i porodice i vaspitača jel da to je ipak i neka ljubav koju mi zapravo i gajimo u vrtićima", kaže vaspitačica Bosiljka Perić.

I tako je vesela družina, nasmejana i puna utisaka otišla kući na spavanje!

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.