Ilić: Srbija malim koracima napred

Izvor: B92, 22.Feb.2015, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić: Srbija malim koracima napred

Lider Nove Srbije Velimir Ilić poručio je da je vladajuća koalicija jedinstvena, kao i da Srbija ide napred, malim, ali sigurnim koracima.

"Srbiji je potrebno jedinstvo veće nego ikada. Mi smo u vladi jedinstveni i treba da se svi potrudimo, koliko možemo, da radimo u interesu građana i pored svih problema koji su nas zadesili prošle godine", rekao je Ilić.

On je na proslavi stranačke slave rekao da Srbija ide napred, malim ali sigurnim koracima i da se zato >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nada da će i građani to podržati.

"Mislimo o njima svi zajedno i čitava naša koalicija koja je na vlasti - da dobiju što više posla, više radnih mesta, da bolje žive, da dobiju veći standard i da dobijemo više prijatelja u svetu, da Srbiju vratimo u period u kojem je bila najjača", poručio je Ilić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.