Ilajdža Vud u romantičnoj komediji

Izvor: Blic, 27.Maj.2011, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilajdža Vud u romantičnoj komediji

Glumac Ilajdža Vud dobio je ulogu u romantičnoj komediji "Celeste and Jesse Forever" koju će režirati Li Toland Kriger, preneo je Holivud riporter.

Film će biti priča o bračnom paru koji se razvodi i istovremeno nastoji da održi prijateljstvo. Supružnike Selest i Džesija tumačiće Rašida Džouns i Endi Samberg.

Ilajdži Vud je pripala uloga Selestinog poslovnog partnera koji želi da postane njen prijatelj.

U SAD će 23. juna početi prikazivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << serije "Wilfred" s Vudom u glavnoj ulozi. To će biti prvo glumčevo pojavljivanje u nekoj TV seriji.

Glumac će se krajem leta vratiti ulozi Froda u filmu "Hobit" Pitera Džeksona, kojeg je tumačio i u rediteljevoj trilogiji "Gospodar prstenova".

Povezane vesti: Harison Ford: Akcioni filmovi više nemaju dušu Na prodaju kuća u kojoj je snimana komedija "Sam u kući" Gari Kuper - 110 godina od rođenja vestern zvezde Al Paćinu počasna nagrada festivala u Veneciji Rasel Krou postaje režiser?

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.