Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jul.2016, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Igre prestola" dobile 23 nominacije za Emi

LOS ANĐELES - Serija "Igre prestola" dobila je 23 nominacije za nagradu Emi koja se dodjeljuje u Los Anđelesu.

Ova serija dominira nad konkurencijom brojem nominacija već treću godinu za redom, ovog puta sa nominacijama u 23 kategorije, prenosi AFP.

U produkciji HBO, po žanru fantazija, ovaj ep o plemićkoj porodici u kojoj se bore za presto, već petu godinu za redom je nominovana za najbolju seriju godine, saopštila je Televizijska akademija.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Za "Igre prestola" 23 nominacije za Emi nagrade

Izvor: Blic, 14.Jul.2016

Serija "Igre prestola" dobila je 23 nominacije za nagradu Emi koja se dodeljuje u Los Anđelesu...Ova serija dominira nad konkurencijom brojem nominacija već treću godinu za redom, ovog puta sa nominacijama u 23 kategorije, prenosi AFP...U produkciji HBO, po žanru fantazija, ovaj ep o plemićkoj porodici...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.