Igra prestola najbolja dramska serija

Izvor: Blic, 05.Avg.2013, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Igra prestola" najbolja dramska serija

Udruženje televizijskih kritičara proglasilo je, na 29. godišnjoj dodeli TCA nagrada, seriju "Igra prestola" za najbolju dramu, a serija "Breaking Bad" je proglašena za program godine.

Na ceremoniji održanoj u Beverli Hilton hotelu u Los Anđelesu, dodeljena su priznanja u ukupno 12 kategorija, a glasali su članovi Udruženja - neprofitne organizacije koja broji više od 200 reportera i kritičara koji prate televizijski program u SAD i Kanadi, preneli su američki mediji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Za izuzetno ostvarenje u kategoriji komedije bilo je nerešeno, pa su nagradu osvojili "Štreberi" i "Parks and Recreation".

Nagradu za najbolju novu seriju dobili su "Amerikanci" dok je najbolji mini film je "Behind the Candelabra".

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Igra prestola" najbolja dramska serija

Izvor: Dzungla.org, 05.Avg.2013

Udruženje televizijskih kritičara proglasilo je, na 29. godišnjoj dodeli TCA nagrada, seriju „Igra prestola“ za najbolju dramu, a serija „Breaking Bad“ je proglašena za program godine.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.