Igra prestola: Deneris, Deneris...

Izvor: Mondo, 21.Maj.2013, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Igra prestola": Deneris, Deneris...

Glumica Emilja Klark poznatija kao "majka zmajeva" Deneris Targarijan iz megapopularne serije "Igra prestola" ponovo nas častila.

Glumica Emilija Klark nema problem sa skidanjem pred kamerama. Svi ljubitelji serije "Igra prestola" već su se "upoznali" sa njenim grudima, a to isto ćemo gledati i u jednoj od epizoda treće sezone koja je u toku.

POGLEDAJTE Emiliju, odnosno Deneris

Boob Tube Roundup for May 20, 2013 by EgotasticMedia

Oko Emilije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se digla frka i na Brodveju. U martu ove godine objavljena je vest da publika, koja dolazi da gleda predstavu, ne može da se uzdrži da ne fotografiše lepu brotansku glumicu, koja u predstavi "Doručak kod Tifanija" ima ima scenu u kojoj pokazuje grudi i zadnjicu.

Pozorište je više puta uputilo apel publici da ne fotografiše Emiliju Klark, ali ljudi, jednostavno, ne mogu da odole.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Emilia Klark potpuno gola u "Igri prestola"

Izvor: Blic, 22.Maj.2013, 01:49

Emilia Klark skinula se potpuno gola za potrebe serije "Igra Prestola", što ćemo imati priliku da vidimo u jednoj od epizoda treće sezone...Golišave fotografije glumice preplavile su internet portale...Epizoda u kojoj je Emili gola je puna nasilja, odsecanja glava i uobičajenih scena za ovu seriju...Emili...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.