Igor Radojčić: Put Lukavica - Pale znaći bolji kvalitet života

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 05.Sep.2010, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igor Radojčić: Put Lukavica - Pale znaći bolji kvalitet života

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Igor Radojičić rekao je danas da će izgradnja puta Lukavica – Jahorina – Pale direktno doprinijeti poboljšanju standarda i kvaliteta života građana Istočnog Sarajeva.
Tokom posjete gradilištu ovog puta, Radojičić je izrazio nadu da će ova putna komunikacija, čija se izgradnja očekivala bar dvije decenije, a koja će povezati turističke potencijale na području Istočnog Sarajeva, biti puštena u rad u septembru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net <<
Rukovodilac građenja na putu Lukavica – Jahorina – Pale iz firme “Tereks inženjering” Ranko Alempić upoznao je Radojičića o dinamici izgradnje ove putne komunikacije čija vrijednost iznosi oko 11 miliona KM.

Radojičić je danas u Istočnom Sarajevu posjetio i firmu “Poljoprom” koja je korisnik kredita Investiciono-razvojne banke RS od 2008. godine u iznosu od 110.000 KM. Srna
Slični članci: Asfaltirano 11.5 kilometara puta Lukavica - Pale, FORUM: Put Lukavica - Pale
 

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.