Izvor: Nezavisne Novine, 20.Apr.2016, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igokea superiorno do finala plej-ofa

Košarkaši Igokee sa dvije lagane i ubjedljive pobjede protiv trebinjskog Leotara, plasirali su se u finale plej-ofa, gdje će protiv Mladosti ili Kaknja imati šansu da odbrane šampionsku titulu.

Priča oko eventualnih suspenzija i nesporazuma na relaciji FIBA - Evroliga, nije uticala na košarkaše Igokee, koji su rutinski stigli do finala plej-ofa Lige BiH, gdje će imati šansu da odbrane titulu osvojenu prošle godine.

Aleksandrovčani su večeras u Trebinju >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << još jednom ubjedljivo savladali Leotar 85:63 i sa dva lagana trijumfa izborili finalnu seriju, u kojoj će im protivnik biti Kakanj ili Mladost.

Ovi rivali večeras su odigrali meč u Kaknju, domaći su slavili 92:76, izjednačili na 1:1 i tako produžili seriju na još jednu utakmicu.

POLUFINALE PLEJ-OFA:

Leotar - Igokea 63:85 (u pobjedama 0:2)

Kakanj - Mladost 92:76 (1:1)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Bajić: Po titulu bez poraza

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Apr.2016, 20:53

U iščekivanju raspleta situacije u vezi s mogućim sankcijama od strane Košarkaškog saveza BiH ako se ne odreknu ABA lige, koja podržava takmičenje pod okriljem kompanije ECA, Igokea je izborila novo finale košarkaškog prvenstva BiH i tako nastavila sa dominacijom na bh. parketima...Aktuelni...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.