Ignjovski ponovo na terenu, Verder do boda

Izvor: Kurir, 24.Nov.2012, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ignjovski ponovo na terenu, Verder do boda

Naredni meč u Bundesligi, Verder će odigrati u sredu od 20 časova na domaćem terenu protiv Bajera iz Leverkuzena

BREMEN - Fudbaleri Verdera odigrali su nerešeno 1:1 na gostovanju Volfsburgu u 13. kolu Bundeslige.

Ekipa iz Bremena je povela u 35. minutu utakmice preko Marka Arnautovića, na asistenciju Eldžera Elije. Izjednačenje je doneo holandski centarfor Bas Dost u 64. minutu, posle dodavanja Vieirinje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Dva minuta ranije isključen je levi bek gostiju Lukas Šmic, zbog dva žuta kartona.

Meč je obeležio i nastup srpskog reprezentativca Aleksandra Ignjovskog, koji je u igru ušao odmah nakon izjednačujućeg pogotka domaće ekipe, umesto asistenta kod prvog gola, Elije.

U pola sata provedenih na terenu, Ignjovski je ostavio dobar utisak. Bio je vrlo agresivan u odbrani i konkretan i opasan u napadu, što je samo potvrda činjenice da je „gladan“ utakmica.

"Kao i svaku utakmicu u ova prethodna tri meseca nisam gubio nadu da ću ući u igru. Presrećan sam što sam opet bio na terenu. Žao mi je što nismo uspeli da sačuvamo prednost i pobedimo, jer smo to svakako zaslužili današnjom prikazanom igrom", kaže Ignjovski.

Ignjovski je ove sezone u Bundesligi do sada odigrao samo jednu utakmicu i to u prvom kolu protiv Borusije iz Dortmunda, što znači da mu je ovo prvi nastup posle skoro tri meseca.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košmarni autogol Nikole Ignjatijevića

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2012

Nikola Ignjatijević će sigurno poželeti da što pre zaboravi večerašnji meč protiv Metalurga iz Donjecka u 17. kolu šampionata Ukrajine. Njegova Zorja bila je na pragu osvajanja boda protiv favorizovanih gostiju, ali je nekadašnji bek Crvene zvezde u poslednjim trenucima meča lobovao svog golmana...

Nastavak na Sportske.net...

Ignjovski: Presrećan sam što ponovo igram u dresu Verdera

Izvor: Blic, 25.Nov.2012, 00:19

Fudbaleri Verdera odigrali su nerešeno 1:1 na gostovanju Volfsburgu u 13. kolu Bundeslige. ..Ekipa iz Bremena je povela u 35. minutu utakmice preko Marka Arnautovića, na asistenciju Eldžera Elije. Izjednačenje je doneo holandski centarfor Bas Dost u 64. minutu, posle dodavanja Vieirinje...Dva minuta...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.