Izvor: Nezavisne Novine, 24.Maj.2018, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Identifikovani učesnici tuče koji su osvanuli na "Youtubeu"

BIJELJINA - Policija u Bijeljini identifikovala je Seada Sahimpašića (57) i Minu Banović (47) kao učesnike tuče u centru grada čiji je snimak objavljen na kanalu " Youtubeu ", rekla je Srni portparol Policijske uprave Bijeljina Spomenka Nenić.

Zbog vrijeđanja i tuče na javnom mjestu ovim Bijeljincima uručeni su prekršajni nalozi, 200 KM kazne za vrijeđanje i 400 KM za tuču na javnom mjestu.

Snimak je objavljen 22. maja i prikazuje tuču isred kafića u centru >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Bijeljine, u Ulici kneza Miloša.

Ovaj slučaj nije zvanično prijavljen policiji, ali su tokom obavljanja redovnih poslova zaštite stanovništva pripadnici Policijske uprave Bijeljina reagovali na pojavljivanje snimka nasilja na kanalu " Youtubeu".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

POTUKLI SE NASRED ULICE U BIJELJINI: Vređali se i valjali po trotoaru, a sad su im stigle kazne (VIDEO)

Izvor: Kurir, 25.Maj.2018, 17:13

Policija u Bijeljini identifikovala je Seada Sahimpašića (57) i Minu Banović (47) kao učesnike tuče u centru grada čiji je snimak objavljen na Jutjubu, rekla je portparolka Policijske uprave Bijeljina Spomenka Nenić.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.