Ibrahimović ponovo u Milanu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Nov.2018, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahimović ponovo u Milanu

Švedski golgeter Zlatan Ibrahimović vratiće se u Milan pošto je dogovorio šestomesečni ugovor vredan 2,2 miliona evra, piše Sport Medijaset.

Ibrahimoviću saradnja sa LA Galaksijem ističe krajem sledeće godine, ali se će pronaći izlaz kako bi ponovo zaigrao na San Siru.

Tehnički direktor "rosonera" Leonardo i agent fudbalera Mino Rajola sastali su se i dogovorili praktično sve detalje transfera.

Za sada nije jasno da li će 37-godišnji napadač >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << imati opciju nastavka saradnje za drugu sezonu, a postoji mogućnost i da preuzme neku od funkcija u klubu.

Ibrahimović je igrao za sedmostrukog šampiona Evrope od 2010. do 2012. godine, osvojio jednu titulu i postigao 56 golova na 85 utakmica.

Nastupao je još za Malme, Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu, Pari Sen Žermen i Mančester Junajted, dok je u Los Anđelesu od marta ove godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ibra prelomio!

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2018

Šveđanin je doneo konačnu odluku o nastavku karijere...Puno se pisalo o povratku Zlatana Ibrahimovića u evropski fudbal, nakon sjajne sezone u dresu LA Galaksija u MLS ligi...Postigao je Ibra 22 gola i upisao 10 asistencija u najjačoj ligi Sjedinjenih Država, nije to ipak bilo dovoljno da se ekipa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.