Izvor: Blic, 23.Nov.2019, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZVOZ NASTAVLJA DA RASTE Za Srbiju izazov usporavanje Nemačke i Italije

Za Srbiju je izazov veće usporavanje zone evra nego što se očekivalo, a pre svega usporavanje najvažnijih trgovinskih partnera – Nemačke i Italije, za koje se očekuju stope rasta od 0,5 i 0 procenata u ovoj godini, ocenjuje se u najnovijem izveštaju o inflaciji za novembar, koji je objavila Narodna banka Srbije (NBS).

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pali se lampica u NBS: Usporavanje Njemačke i Italije – izazov za Srbiju

Izvor: Capital.ba, 23.Nov.2019

BEOGRAD, Za Srbiju je izazov veće usporavanje zone evra nego što se očekivalo, a prije svega usporavanje najvažnijih trgovinskih partnera – Njemačke i Italije, za koje se očekuju stope rasta od 0,5% i 0% u ovoj godini, ocjenjuje se u najnovijem izvještaju o inflaciji za novembar, koji je objavila...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.