ISPRAZNILA JOJ NOVČANIK: Autostoperka opljačkala penzionerku koja je povezla!

Izvor: Kurir, 09.Feb.2015, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPRAZNILA JOJ NOVČANIK: Autostoperka opljačkala penzionerku koja je povezla!

Nemica (24) koju je jedna žena (62) iz Salcburga povezla iskoritila je njenu nepažnju i uklrala je iz njenog novčanika i 500 evra

ABTENAU - Penzionerka (62) iz Salcburga i ne sluteći šta je čeka povezla je jednu autostoperku.

Ona se sažalila kada je videla ženu (42) kako na temperaturi ispod nule stoji kraj puta moleći da je neko poveze.

Kada je stala Nemica je ženi rekla kako je zakasnila na autobus, pa je penzionerka ponudila da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << poveze deo puta.

Humanost i naivnost je ovu penzionerku mogla skupo da košta. Dok je vozila, autostoperka je sve vreme zagovarala ženu. U jednom momentu iskoristila je trenutak njene nepažnje i iz torbe  na sedištu uzela novčanik. Neprimetno je izvadila sav novac iz njega, a bilo jer tačno 500 evra i vratila novčanik u tašnu.

Zatim je zamolila penzionerku da je ostavi na jednoj pumpi kraj auto-puta, što je ona i uradila. Srećom, žena je  ubrzo shvatila da je opljačkana i odmah obavestila policiju. Lopov je ubrzo uhapšen. Iako je Nemica priznala krađu, a novac vraćen, Penzionerka je  rešila da presavije tabak i tužiti Nemicu zbog krađe.

S. V.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.