ISPOVEST ŽENE KOJOJ JE ROSU UHAPSIO SUPRUGA I SINA: Preživeli su torturu, imaju podlive po celom telu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPOVEST ŽENE KOJOJ JE ROSU UHAPSIO SUPRUGA I SINA: Preživeli su torturu, imaju podlive po celom telu

U zagrljaj svom suprugu Predragu, a posle više od dva sata i sinu Tomislavu prva je potrčala Mlađana Milovanović.

- Upali su u dvorište, a kasnije i u kući i počeli su da viču "ruke u vis i lezi dole". Mi smo tako i uradili, ali su oni onda krenuli da šutiraju muškarce, a ćerku su mi odgurnuli u stranu. Suprugu i sinu su vezali ruke i odveli su ih u svoje vozilo. Pošli su da to isto urade i moj ćerki, ali sam ja zakukala i rekla im da je ne vode. Jedan od njih je ipak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odlučio da je vrati - priča, još uvek vidno potresena, Mlađana.

Ona dodaje da ništa nije znala o svojim najmilijim članovima porodice, ni gde su odvedeni ni zbog čega.

- Ne znam da li mi je teže bilo tada ili sada kad vidim kako su izubijani. Suprugu su slomljena rebra, ima podlive po glavi i telu, svaka koska ga boli. Na sinovom licu vidi se kakvu su torturu preživeli - plačnim glasom govori Mlađana.

Ona ističe da albanski specijalni nisu spomenili niti jedno ime koje traže već su hapsili nasumično.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ISPOVEST ŽENE KOJOJ JE ROSU UHAPSIO SUPRUGA I SINA: Preživeli su torturu, polomljena su im rebra i imaju podlive po celom telu (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 30.Maj.2019

U zagrljaj svom supruga Predragu, a posle više od dva sata i sinu Tomislavu prva je potrčala Mlađana Milovanović U zagrljaj svom supruga Predragu, a posle više od dva sata i sinu Tomislavu prva je potrčala Mlađana Milovanović.- Upali su u dvorište, a kasnije i u kući i...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.