ISPOVEST UČENIKA (17): Seks s nastavnicom u učionici, osuda, depresija...

Izvor: Kurir, 26.Jan.2014, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPOVEST UČENIKA (17): Seks s nastavnicom u učionici, osuda, depresija...

Džimi Palais je priznao da je nakon nastavnicinog hapšenja razmišljao o samoubistvu, jer se osećao krivim za ono što ju je snašlo

Džimi Palais (17), čija se bivša nastavnica nalazi u zatvoru zbog seksaulne veze sa njim, započete kada je mladiću bilo 15 godina, pristao je da u programu televizije ABC otvoreno progovori o svemu što se dogodilo, zajedno sa svojim usvojiteljima. Palais je priznao da je nakon nastavnicinog hapšenja razmišljao o samoubistvu, jer se >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << osećao krivim za ono što ju je snašlo.

"Mislio sam da će ako se ubijem cela stvar možda biti zaboravljena", ispričao je Džimi, koji je pao u depresiju kada je njegova nastavnica u Srednjoj školi Hauston Kertin Mari (30), uhapšena i osuđena na godinu dana zatvora zbog seksualne veze sa njim. Džimi očigledno ne može da prežali nastavnicu, u koju je bio veoma zaljubljen, ali njegovi usvojitelji, koji su ga kao dvanaestogodišnjaka uzeli od roditelja, siromašnih dalekih rođaka sa Kostarike, i usvojili u želji da mu pruže lepši život, ne misle tako: "Mislim da mu je ona oduzela nevinost, jer mu je to bio prvi seks. Lišila ga je detinjstva. Umesto srećnog dečaka koji može da ima sve, postao je dečak koji pomišlja da se ubije", smatra Džimijev usvojitelj Aleks Palais.

zoomUsvojitelji

Naklonost prema lepoj nastavnici Džimi je počeo da gaji još tokom pripremnih časova za pohađanje srednje škole, tokom kojih mu je ona poklanjala puno pažnje i pomagala mu da savlada jezik. Usvojitelji su to primetili, jer im je čak i sam pričao koliko mu je nastavnica lepa, ali smatrali su da je u pitanju naivna dečija zaljubljenost u nastavnika, i nisu tom poklanjali veliku pažnju.

Džimi se, međutim, nije na tome zaustavio, već je nastavnici napisao pisamce u kome otkriva svoja osećanja, a kada mu je odgovorila da i ona oseća isto, ali da ne mogu imati sve, iskoristio je trenutak kada su bili samo u učionici, prišao joj i poljubio je.

Veza je ubrzo postala seksualna i otrgla se kontroli. Nastavnica i učenik su ljubav vodili u učionici, u obližnjem hotelu (kamere su ih snimile kako ulaze), a na posletku i u kući usvojitelja gde ih je zatekao njihov mlađi sin i rekao roditeljima. Ovi su pozvali policiju, koja je na čaršavima pronašla tragove nastvnicine DNK, i uhapsila je.

Puštena je uz kauciju, uz uslov da se kloni Džimija, ali njih dvoje su se ubrzo ponovo sastali. To je otkriveno i Marijeva je uhapšena bez prava na kauciju. Ovog puta je osuđena na godinu dana zatvora, zbog nedozvoljenog odnosa sa učenikom i seksualnog napada na dete, izgubila je pravo da radi u prosveti i doživotno je unesena u indeks seksualnih prestupnika.

Njena porodica odbija da komentariše slučaj, ali kažu da se trenutno leči od bipolarnog (manično-depresivnog) poremećaja. Džimi je zbog svega što mu se dogodilo takođe morao da potreži stručnu pomoć, i kaže da se sada oseća bolje. Priznaje da Marejevu još uvek voli, mada na drugačiji način nego ranije, a na pitanje da li namerava da je ponovo vidi, tajanstveno odgovara: "Možda".

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.