Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jan.2020, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IOM ostavlja granicu Srpske i Srbije nezaštićenu?

SARAJEVO - Međunarodna organizacija za migracije (IOM) obavijestila je Graničnu policiju BiH da od 31. januara nije u mogućnosti da finansira troškove smještaja i ishrane policijskih službenika Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske koji su angažovani kao ispomoć ...

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Višković: RS ne može preuzeti dodatne troškove za zaštitu granice

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jan.2020, 11:47

TREBINJE - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas da Srpska neće dozvoliti da granica ostane nezaštićena, ali da ne može preuzeti dodatne troškove za smještaj i ishranu pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) nakon što je Međunarodna organizacija ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Radončić: Finansiranje smještaja za policiju produženo za dva mjeseca

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jan.2020

SARAJEVO - U vezi s najavom Međunarodne organizacije za migracije (IOM) da 31. januara 2020. godine prestaje s finansiranjem troškova smještaja i ishrane policijskih službenika, koji kao ispomoć Graničnoj policiji BiH pomažu u zaštiti istočne granice BiH od ilegalnih migracija, Fahrudin ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.